Uw computer start niet meer op.… al uw documenten, e-mails en foto’s zijn verloren gegaan. Deze vervelende situatie kunt u voorkomen door een periodieke back-up te maken van uw bestanden. R2 Computertechniek kan u adviseren en assisteren bij het maken van een back-up.

Wat kunnen wij doen?

Herstel van verloren bestanden
Bestanden voor u op een veilige plaats opslaan
Uw computer eventueel repareren en bestanden voor u terugplaatsen

Hoe werkt het?

Wij halen uw computersysteem bij u thuis op. Vervolgens gaan wij direct aan de slag om uw bestanden te herstellen. Deze bestanden kunnen wij voor u terugplaatsen op uw gerepareerde systeem of plaatsen op een externe harde schijf. Tevens kunt u ervoor kiezen om de data veilig op te slaan in een Clouddienst.

Om in de toekomt data verlies te voorkomen kunt u voor een NAS-systeem kiezen. Een NAS-systeem is een opslagmedium dat verbonden is met uw thuisnetwerk en is met meerdere apparaten bereikbaar. Hiermee wordt een veilige opslag van uw gegevens bewerkstelligd. R2 Computertechniek stelt de NAS en uw computersysteem in op uw thuisnetwerk, zodat er periodiek automatische back-ups van uw gegevens worden gemaakt.

Afspraak

Wilt u een afspraak maken voor het inplannen van een bezoek om uw bestanden te redden of een offerte aanvragen? Of heeft u nog vragen met betrekking tot het maken van een back-up? Neem dan gerust contact met ons op. Bel  06-81090120 of vul ons contactformulier in. Hierbij kunt u aangeven over welk onderwerp u nog meer wilt weten.

Neem contact op