Bent u op zoek nar computerreparatie in Nijmegen? Loopt uw PC regelmatig vast, is deze erg traag of start deze misschien helemaal niet meer op? Veel van deze problemen zijn op te lossen met een computerreparatie van R2 Computertechniek uit Nijmegen. Wij adviseren eerst altijd om uw computer te laten onderzoeken voordat u een nieuwe aanschaft. Een kleine computerreparatie is vaak veel goedkoper dan een nieuw exemplaar.

Diensten computerreparatie Nijmegen

De volgende diensten kunnen wij verrichten tijdens een computerreparatie:

Defect hardware vernieuwen (vervanging van een videokaart of een harde schijf)
Het verwijderen van virussen
Het installeren van updates
Het besturingssysteem en drivers opnieuw installeren (nieuwe versies dienen up-to-date te zijn)
Voeding vervanging (veel voorkomend probleem als uw computer niet opstart)
Ook voor laptop reparatie in Nijmegen kunt u bij ons terecht!

Werkt uw computersysteem niet optimaal of start uw computer niet meer op? Maak dan direct een afspraak met een van onze adviseurs, voordat u een nieuwe computer aanschaft. Bel  06-81090120 of vul ons contactformulier in. R2 Computertechniek analyseert uw probleem en stelt op maat een offerte op.

Neem contact op

Servicegebied COMPUTERREPARATIE in Nijmegen

Uiteraard is ons servicegebied voor de reparatie van computers groter dan enkel Nijmegen. Wij helpen u namelijk ook graag in de omliggende plaatsen zoals Beuningen, Malden, Ewijk, Weurt etc. Heeft u problemen met uw pc? Dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij helpen u graag verder. Woont u wat verder uit de richting? Dan biedt hulp op afstand vaak een goedkope en snelle manier om uw computer toch weer aan de praat te krijgen.

Tarieven voor computerreparatie in Nijmegen

Onze tarieven voor computerreparatie zijn helder en transparant. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u van te voren weet waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn inclusief het ophalen en brengen van uw computer voor reparatie binnen een straal van 15 kilometer.

  • Eerste uur € 49,00 (incl. BTW)
  • Elk opvolgend kwartier € 15,00 (incl. BTW)

Buiten een straal van 15 km wordt er € 0,19 per kilometer gerekend voor computerreparatie in Nijmegen. Overigens zijn onze tarieven voor al onze diensten hetzelfde. Dit is wel zo fijn, want dan betaalt u altijd een bedrag dat passend is bij onze dienstverlening.