Bent u op zoek naar een game computer, foto- en/of videobewerking PC die door een team van technici is gebouwd, betrouwbaar is en afgestemd is op uw persoonlijke wensen. Wij bieden u een computersysteem met de meest hoogwaardige componenten. Hiermee produceren wij computers van een ongekende kwaliteit.

Daarnaast volgen wij de ontwikkelingen op het gebied van gaming, foto- en videobewerking op de voet. Met passie en oog voor kwaliteit bouwen wij met veel voldoening voor u als gamer de perfecte game computer op maat, zodat je optimaal van je games kunt genieten.

Hoe werkt het?

Videobewerking programma’s of games vereisen verschillende prestaties van uw computersysteem. R2 Computertechniek stelt op maat voor uw behoeften een offerte op waarin de componenten gespecificeerd zijn waarmee u aan de vereisten voldoet.

Heeft u vragen of kunt u de juiste componenten niet vinden? Heeft u specifieke wensen, laat het ons dan weten. Dan kunnen we samen een geweldige pc samenstellen. Neem direct contact op met een van onze adviseurs. Bel  06-81090120 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op