Bent u op zoek naar laptop reparatie in de regio Nijmegen? Loopt uw laptop regelmatig vast, is deze traag of start de laptop helemaal niet meer op? Veel van deze problemen zijn op te lossen met een laptop reparatie van R² Computertechniek uit Nijmegen. Wij adviseren eerst om uw laptop te laten onderzoeken, omdat een nieuwe laptop aanschaffen in de meeste gevallen niet nodig is.

Onze oplossingen

Wij kunnen u met veel laptop problemen helpen. Als uw laptop niet meer naar behoren werkt, dan kan dit vele oorzaken hebben. Laptop reparatie kan bijvoorbeeld nodig zijn wanneer uw apparaat langzaam is geworden, er te veel software is geïnstalleerd of er fouten zijn opgetreden bij installaties. Daarnaast kan het ook zomaar zijn dat uw laptop echt kapot is en dat u daarom op zoek bent naar laptop reparatie in Nijmegen. Wij helpen u dus in ieder geval graag met problemen zoals een trage laptop, software installaties of kapotte laptops. Ook voor computerreparatie in Nijmegen kunt u bij ons terecht. Direct contact: 06-81090120.

Hulp op afstand

Woont u niet in de buurt van Nijmegen maar wilt u wel uw laptop gerepareerd hebben? Dan bieden wij ook hulp op afstand aan. Wij kunnen u met de meeste computerproblemen ook op afstand helpen waardoor u veel sneller weer gebruik kunt maken van uw laptop. Bekijk hier meer over hulp op afstand. Dit is vaak een goedkope oplossing omdat wij niet bij u langs hoeven te komen.

Neem contact op

Servicegebied laptopreparatie in Nijmegen

Uiteraard is ons servicegebied voor de reparatie van laptops groter dan Nijmegen. Want ook in de omliggende plaatsen kunt u gebruik maken van onze snelle service. U kunt hierbij denken aan laptop reparatie in Beuningen, Weurt, Malden, Ewijk etc. Twijfelt u of uw woonplaats dichtbij genoeg is? U kunt altijd contact met ons opnemen, wij denken graag met u mee.

Tarieven voor laptopreparatie in Nijmegen

Onze tarieven zijn helder en transparant. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u van te voren weet waar u aan toe bent. Onze tarieven zijn inclusief het ophalen en brengen van uw laptop voor reparatie binnen een straal van 15 kilometer.

  • Eerste uur € 49,00 (incl. BTW)
  • Elk opvolgend kwartier € 15,00 (incl. BTW)

Buiten een straal van 15 km wordt er € 0,19 per kilometer gerekend voor laptop reparatie in Nijmegen. Overigens zijn onze tarieven voor al onze diensten hetzelfde. Dit is wel zo fijn, want dan betaalt u altijd een bedrag dat passend is bij onze dienstverlening.