Wilt u gebruik maken van een router naast het modem dat uw internetaanbieder u levert? Of wilt u uw router instellen als een ‘acces point’ zodat u op een andere locatie in uw woning Wi-Fi kan ontvangen? R2 Computertechniek kan u hierbij helpen!

Hoe werkt het?

Internetaanbieders leveren u een modem/router bij het aansluitpunt in de woning. In veel gevallen zit het aansluitpunt in de meterkast. Dit kan voor Wi-Fi problemen zorgen doordat de Wi-Fi signalen niet goed uitgezonden kunnen worden vanuit de meterkast. Dit merkt u aan uw bereik. Dicht bij de router zal u merken dat u wel Wi-Fi kan ontvangen en op andere locaties in uw woning niet. Internetaanbieders zorgen ervoor dat het internet uw woning binnenkomt, maar ondersteunen geen routers die u zelf aanschaft. R2 Computertechniek kan u ondersteunen om een router aan te sluiten of in te stellen als een ‘acces point’. Met een ‘accespoint’ creëert u een extra draadloos punt (Wi-Fi) op een andere locatie in uw woning. Heeft u bijvoorbeeld geen Wi-Fi bereik op de eerste etage van uw woning, dan kan voor u een ‘acces point’ de oplossing bieden.

Wat kunnen wij doen?

De onderstaande diensten bieden wij bij u aan huis aan:

Leveren, aansluiten en instellen van een router
Router instellen als ‘acces point’ (extra Wi-Fi punt)
Beveiligingsinstellingen aanpassen
Het kanaal aanpassen voor betere ontvangst of hogere snelheid
De software of firmware van de router updaten

Wilt u een router op een andere locatie in huis of wilt u eindelijk van uw Wi-Fi problemen af zijn? Bel dan een van onze adviseurs die u kan voorzien van een passend advies. Bel  06-81090120 of vul ons contactformulier in. R2 Computertechniek analyseert uw probleem en stelt op maat een offerte op.

Neem contact op