Veilig internetten begint bij een goede virusscanner, firewall en anti-spyware. Virussen en ongevraagde software worden met een goede virusscanner geëlimineerd. Heeft u ondersteuning en/of advies nodig om veilig te kunnen internetten, internetbankieren en te e-mailen. Onze specialisten kunnen u voorzien van een passend advies.

Hoe werkt veilig internetten?

Het up-to-date houden van een antivirusprogramma is essentieel om nieuwe virussen en spyware te elimineren. Tevens is het van belang om browsers en besturingssystemen periodiek te upgraden. Een upgrade van een browser of besturingssysteem zorgt voor betere beveiligingstechnieken die softwareleveranciers ontwerpen om uw computersysteem veilig te houden. Daarnaast is het gebruik van uw computersysteem essentieel. Het bewust zijn van het installeren van legale en bekende software is noodzakelijk om indringers buiten de deur te houden.

Als laatste raden wij u aan om gebruik te maken van een beveiligde (draadloze) internetverbinding. Een standaard netwerknaam en wachtwoord die op uw modem/router wordt geleverd door uw internetprovider is tamelijk makkelijk te kraken door internetcriminelen. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben als u bijvoorbeeld uw bankzaken regelt via uw computer.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Het installeren en/of updaten van een antivirusprogramma
Het updaten van uw browser en of besturingssysteem (upgrade Windows 10)
Advisering over legale en bekende software en gebruik van uw computersysteem
Beveiliging van uw draadloze internetverbinding (Wi-Fi)
Het uitvoeren van een computer APK ten behoeve van het verwijderen van virussen en spyware

Heeft u dringend advies nodig om uw computersysteem te beveiligen of twijfelt u of u reeds indringers heeft binnengehaald. Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs die u kunnen voorzien van een passend advies. Bel 06-8109120 of vul ons contactformulier in.

Neem contact op