Draait uw systeem nog op Windows XP op Windows Vista? R2 Computertechniek adviseert u uw computersysteem te laten upgraden naar Windows 10.

Waarom achten wij dit noodzakelijk?

Windows XP en Windows Vista worden niet meer door Microsoft ondersteund. Dit betekent dat u geen updates meer krijgt van Microsoft. Hiermee is uw systeem niet meer beveiligd. Tevens is het mogelijk dat de hardware in uw systeem niet kan communiceren met Windows 10 omdat de drivers niet zijn geüpdatet door de fabrikant. Tijdens het produceren van deze hardware is er software ontwikkeld (drivers). Deze drivers dienen geïnstalleerd te zijn zodat de hardware samen met Windows kan communiceren/aansturen. R2 Computertechniek kan voor u uw computersysteem upgraden naar Windows 10, zodat u weer in een veilige omgeving van uw systeem gebruik kunt maken en uw systeem weer optimaal werkt.

Wat voeren wij uit tijdens een upgrade naar Windows 10?

Windows 10 opnieuw installeren
Installatie van drivers
Installatie (Open) Office pakket
Fysieke controle (laptop/pc werkt weer als nieuw)
Installatie standaard programma’s
Installatie nieuwste (gratis) virusscanner
Pc stofvrij maken

De kosten van een herinstallatie bedragen € 75,00 inclusief het ophalen en heraansluiten van uw computersysteem in de regio Nijmegen.

Tevens is er de mogelijkheid een Microsoft office pakket voor u te installeren.

Heeft u bestanden en/of belangrijke e-mails op uw systeem die bewaard moeten blijven?

R2 Computertechniek kan aanvullend voor u de volgende diensten verrichten:

Het maken van een back-up
De back-up terugplaatsen op uw systeem

De kosten van een back-up bedragen € 45,00

Werkt uw computersysteem niet optimaal? Maak dan direct een afspraak met een van onze adviseurs, voordat u een nieuwe computer aanschaft. Bel  06-81090120 of vul ons contactformulier in. R2 Computertechniek analyseert uw probleem en stelt op maat een offerte op.

Neem contact op