Diensten & Reparaties

Computerreparatie

Loopt uw computer regelmatig vast, is uw computer erg traag of start uw computer helemaal niet meer op? Veel van deze problemen zijn op te lossen met een computerreparatie. R2 Computertechniek adviseert u eerst uw computer te laten onderzoeken, voordat u een nieuwe computer aanschaft. Een kleine reparatie is voor u kostenbesparend en uw computer kan weer een aantal jaren mee.

Computer-installatie

Heeft u onlangs een nieuwe computer aangeschaft? Uiteraard wilt u zo spoedig mogelijk aan de slag. R2 Computertechniek kan u helpen uw computer aan te sluiten en in te stellen!

Computer APK

Heeft u een trage computer? Werkt uw systeem niet optimaal? Of krijgt u meldingen van onbekende programma’s, reclamesoftware of pop-ups? Mogelijk is er schadelijke software aanwezig op uw systeem. Met een jaarlijkse computer-APK zorgen wij weer voor een optimaal werkend systeem.

Traag computersysteem

Is uw computersysteem traag? Duurt het een geruime tijd voordat het computersysteem is opgestart? En levert het opschonen van uw computersysteem niets meer op? Blijft uw computersysteem onafgebroken ratelen? Dan wordt het tijd om eens kritisch naar uw hardware te kijken.

Upgrade Windows 10

Draait uw systeem nog op Windows XP op Windows Vista? R2 Computertechniek adviseert u uw computersysteem te laten upgraden naar Windows 10. Dit is noodzakelijk.

Back-up

Uw computer start niet meer op.… al uw documenten, e-mails en foto’s zijn verloren gegaan. Deze vervelende situatie kunt u voorkomen door een periodieke back-up te maken van uw bestanden. R2 Computertechniek kan u adviseren en assisteren bij het maken van een back-up.

Software-installatie

Muziek luisteren via Spotify, werken in Word of Excel, foto’s bewerken, werken met Google Chrome of de pc scannen op virussen… Voor vrijwel alles wat u doet op uw computer of tablet is software nodig. Maar hoe zet u die software veilig op de computer?

Game computers

Bent u op zoek naar een game computer, foto- en/of videobewerking PC die door een team van technici is gebouwd, betrouwbaar is en afgestemd is op uw persoonlijke wensen. Wij bieden u een computersysteem met de meest hoogwaardige componenten. Hiermee produceren wij computers van een ongekende kwaliteit.

Mobiele apparaten

Is uw tablet of smartphone defect en is reparatie nodig? Moet het scherm van uw tablet vervangen worden? Of is er iets anders defect, zoals de batterij of home button?