Internet & Wi-Fi

Thuisnetwerk instellen

Is er al een modem geplaatst door uw internetprovider en heeft u hulp nodig bij het opzetten van uw thuisnetwerk zoals dat voorheen was. Dan kan R2 Computertechniek u hierbij helpen.

Router instellen

Wilt u gebruik maken van een router naast het modem dat uw internetaanbieder u levert? Of wilt u uw router instellen als een ‘acces point’ zodat u op een andere locatie in uw woning Wi-Fi kan ontvangen? R2 Computertechniek kan u hierbij helpen!

Probleemoplossing Wi-Fi

Er is een verschil tussen geen verbinding met het Internet of een wegvallend, slecht Wi-Fi signaal. Als u wel verbonden bent met het modem, maar het Internet ontzettend traag is en regelmatig helemaal wegvalt zijn er een aantal mogelijkheden die R2 Computertechniek voor u kan uitvoeren om het Wi-Fi signaal stabieler te maken.

Veilig internetten

Veilig internetten begint bij een goede virusscanner, firewall en anti-spyware. Virussen en ongevraagde software worden met een goede virusscanner geëlimineerd. Heeft u ondersteuning en/of advies nodig om veilig te kunnen internetten, internetbankieren en te e-mailen. Onze specialisten kunnen u voorzien van een passend advies